Najem, prodaja ter vzdrževanje

Vse od leta 2003 se v  podjetju Actal d.o.o. ukvarjamo tudi s prodajo in izposojo otroških in drugih zabavnih avtomatov. Avtomate postavljamo po večjih nakupovalnih središčih, otroških igralnicah, zabavnih centrih (kino in bowling centri) ter obiskanih gostinskih lokalih. Naši avtomati so modernega dizajna in so opremljeni z najnovejšo tehnologijo na področju zabavnih avtomatov. V podjetju namreč ves čas sledimo najnovejšim trendom, kar nam omogoča da je naša ponudba vedno zanimiva ter se spreminja v skladu s spreminjajočimi potrebami in interesi strank. Prav tako so vsi naši avtomati popolnoma varni za uporabo, saj ustrezajo varnostnim standardom (certifikat).

Avtomate uvažamo direktno od distributerjev s čimer zagotavljamo najboljšo kakovost ter jamčimo garancijo na avtomate. Smo distributer za Dedem in Memo Park,  ki sta dva največja italijanska proizvajalca otroških in drugih zabavnih avtomatov. Velikost ter uveljavljenost proizvajalcev nam omogočata veliko ponudbo najrazličnejših avtomatov, hitro dostavo ter ugodne cene.

V primeru izposoje otroških in zabavnih avtomatov poskrbimo za njihovo dostavo na lokacijo, vzdrževanje, čistočo ter reden servis. V podjetju se namreč zavedamo, da sta izgled in brezhibno delovanje otroških avtomatov ključna za pridobivanje in ohranjanje strank. Strankam smo dosegljivi 24 ur na dan 7 dni v tednu, preko telefonske številke, ki se nahaja na samih avtomatih. Tako jim ves čas nudimo pomoč v primeru vprašanj ali morebitne okvare.

Ponudba

Simulatorji: premikajoči se otroški avtomati, v katerih otrok igra videoigrico preko volana in zaslona

 

SIMULATOR AVTO

Idelen avtomat, za otroke navdušene nad avtomobili. Ta najnovejši stimulator omogoča otroku, da se pomeri v hitrostni vožnji z avtomobilom v računalniški igrici, ki jo spremlja preko zaslona. Obenem lahko otrok vožnjo občuti tudi z nagibom samega avtomobila v skladu s njegovim premikom volana.

Dimenzija: dolžina: 225 cm, širina: 110 cm, višina: 90 cm

 

 

SIMULATOR GARFIELD

Idelen avtomat, za otroke navdušene nad risanim mačkonom Garfield. Ta simulator v obliki vesoljske rakete omogoča otroku, da z Garfieldom poleti v vesolje in pri tem odkrije nove razsežnosti naše galaksije. Otrok se pomeri v vožnji z vesoljskim plovilom  v računalniški igrici, ki jo spremlja preko zaslona. Obenem lahko otrok vožnjo občuti tudi z nagibom same vesoljske rakete v skladu s njegovim premikom volana.

Dimenzija: širina: 125 cm, dolžina: 207 cm, višina: 137 cm

 

SIMULATOR ČELADA

Simulator v obliki čelade, ki otroku ponudi ogled dvodimendizionalnega filma s tridimenidizionalnem občutkom. Otrok se vsede v zaprt simulator, v katerem ga čaka zaslon ter 4 gumbi s katerimi izbere željeno vožnjo (npr. vlakec smrti, sprehod mucka skozi vas, vožnja z avtom). Po izbiri igre se avtomat nagiba v skladu s smerjo vozila na zaslonu.

Dimenzija: dolžina: 107 cm, širina: 149, višina: 140 cm

 

SIMULATOR BIBA

Avtomat z dizajnom in igricami narejenimi za najmljajše otroke. Otrok se vsede v avto nato pa preko volana igra igrico, ki se mu prikazuje na zaslonu. Vmes se avto guga levo in desno ter oddaja zvok avtomobila.

Dimenzija: dolžina: 150 cm x širina: 100 cm x višina: 160 cm

 

SIMULATOR GOGO PONI

Avtomat s dizajnom v obliki konjička, je primeren z otroke, ki si želijo jezditi konja. Otrok se vsede na konjička "ponija" ter ga usmerja preko vrvi. Vrv lahko potegne levo ali desno hkrati pa na ekranu opazuje pot po kateri mora jahati. Avtomat GOGO Poni tako združuje igranje igrce na ekranu ter fizične gibe otroka.

Dimenzija: dolžina: 75 cm x  širina: 78 cm x  višina: 130 cm

 

SIMULATOR JADRNICA

Avtomat JADRNICA je primeren za najmlajše otroke, ki uživajo v lovljenju ribic. Otrok s pomočjo volana vozi čolen ter s pritiskom na gumb poskuša uoviti ribice. Več kot jih ulovi, več bonus pik dobi. Igrica je tudi poučna, saj otroka nauči da ni varno vse uloviti, tako ujetje morskega psa ali debla pomeni negativne točke. Ves čas trajanja igrice avtomat oddaja zvoke galebov ter se guga levo in desno.

Dimenzija: širina: 104 cm, dolžina: 172 cm, višina: 232 cm

 

SIMULATOR BARBIE SKUTER

Avtomat BARBIE SKUTER je primeren za mlajše punčke, ki obožujejo svet barbik. Avtomat jim bo pomagal peljati se s njihovo barbiko Cindy po cesti na izlet, in med vožnjo premagovati ovire na ekranu. Otrok sedi na motorju "skuterju" med tem pa preko ekrana uživa v barbie svetu.

Dimenzija: širina: 115 cm x dolžina: 185 cm x višina: 170 cm

230V - 110V

 

 

SIMULATOR MINI PODMORNCA

Simulator v obliki podmornice, ki otroku ponudi ogled dvodimendizionalnega filma s tridimenidizionalnem občutkom. Otrok se vsede v zaprt simulator, v katerem ga čaka zaslon ter gumbi s katerimi izbere željeno vožnjo podmornice po prečudovitem podmorskem svetu. Po izbiri igre se avtomat nagiba v skladu s smerjo podmornice na zaslonu.

Dimenzija:dolžina:165 cm x širina: 105 cm x višina:150 cm

 

Vlakci:avtomat, ki otroka premika po prostoru

Avtomat VLAKEC je primeren za otroke do 5 leta starosti, ki uživajo v vožnji. Otrok se vsede v lokomotiva, kjer lahko s pritiskom na tri gumbe regulira vožnjo v smeri: naprej, nazaj, stop. Avtomat je primeren za vse tiste otroke, ki jih nepremični avtomati in igirice ne zanimajo, radi pa se vozijo.

Dimenzija: širina: 141 cm x dolžina: 172 cm x višina: 159 cm

 

Gugalniki: otroški avtomati najrazličnih oblik (npr. vozila, živali,...), ki se gugajo s tem pa razveselijo naše najmlajše otroke

Prikazane slike, so le del naše ponudbe gugalnikov. S pestro ponudbo (preko 100 modelov) vam zagotavljamo, da se bo avtomat, ki ga boste izbrali odlično prilegel starostni skupini vaših obiskovalcev ter samemu izgledu vaše lokacije.

 

Maratonec: avtomat, ki združuje zabavo ter zdravje otrok !

Unikaten avtomat v katerem uporabniki poskušajo pridobiti čim več točk medtem ko tečejo (ženejo kolo).

Dimenzija: dolžina: 80 cm, širina: 195 cm, višina: 200 cm

230V-110V

 

Avtomati, kjer stranke preizkusijo svojo spretnost ter srečo !

 

 

Reference

Naši otroški avtomati so med drugim postavljeni v nakupovalnih središčih kot so Citypark, Supernova, Europark, Velenjka, Planet Tuš, BTC City,, Maximus,  Mercator, Aerodrom Brnik, Kolosej, Lumpi Park in drugod,  po vsej Sloveniji.

 

 

 

f t g

 

 

Actal d.o.o.

Žlebe 2c

1215 Medvode

Slovenija

 

David Petrina

Tel: 051-344-728

david.petrina@gmail.com

info@fotoavtomati.si